Modelbouw Ford en Mercedes

Ineens slaat het virus toe, nee niet corona. Hoewel op het moment van schrijven ook ik eraan moet geloven. Ik trok de kast open en zag het kleine stapeltje modelbouw auto’s liggen. Een Volkswagen T1 Samba, een Ford Shelby GT500, een Mercedes AMG GT en Shelby Mustang GT 350 H. Het uitoefenen van deze hobby lag al een tijdje stil en na een tijdje naar het stapeltje te hebben gekeken besloot ik te starten met de Ford Shelby GT 500.

modelbouw van Ford Shelby GT500 1:24

Inmiddels is dit model af en staat het in de kast.

De volgende op de lijst is de Mercedes AMG GT. Helaas heb ik nog niet al het verf dat ik nodig heb. Voor dit model ga ik de velgen compleet zwart maken en de remklauwen rood.

modelbouw Mercedes-AMG GT 1:24

Tijdens het bestellen van verf kwam ik een aanbieding tegen. Een Landrover series 3 welke op mijn verlanglijstje stond en als je dan toch al aan het bestellen bent… Dit is natuurlijk een icoon dat ik graag in mijn kast heb staan.

modelbouw van Land Rover series 3 LWB 1:24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *