Over mij

Mijn naam is Ronnie Temming, 37 jaar, vader van een dochter en een zoon en gelukkig getrouwd.

Maar wie ben ik? Een man met hobbies, op papier dan wel want in de praktijk ben ik (zoals vele met mij) momenteel druk met werk, kleine studie en gezinsleven. Over mijn hobbies gaan we het zeker niet te veel hebben. Het komt er eigenlijk op neer dat ik graag veel om handen heb (weinig rust in den bips).


Dus wat doe ik momenteel dan precies. Ik werk in de IT en volgens die definitie kan ik zo’n beetje alles wat met een computer te maken heeft, of een printer of een mobiele telefoon of met computer programma’s of met… juist. Het antwoord ligt eigenlijk in het midden, want ja natuurlijk weet ik van heel veel zaken wat af, maar dat heeft natuurlijk niets met mijn dagelijkse werk in de IT te maken.

Maar wat dan wel? Vrij simpel, ik werk in team verband, het zo genoemde DevOps team, waar we applicaties ontwikkelen en mijn rol ergens zweeft tussen operation engineer en software engineer. Op het moment van schrijven liggen mijn werkzaamheden voornamelijk in de testhoek, hoofdzakelijk test automatisering maar ook nog steeds deels een stukje operatie zoals incident management, onderhoud op infrastructuur en monitoring.

En die hobbies dan? Daar komt deze website om de hoek kijken. Een van de vele hobbies het maken van website’s en dan met name het aan de praat krijgen ervan, naast fotografie, mountainbiken, vissen, gamen, hardlopen, modelbouw of modeltreinen.

Genoeg te doen!